ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

20 JUNE 2019

Φάε όπως οι celebrities

7 διάσημοι αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι celebrities ακολουθούν μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Ποιά είναι τα αγαπημένα τους φαγητά και σνακ όμως;

EMILIA CLARKE

Τρώει πολλά λαχανικά και συμπεριλαμβάνει στη διατροφή της αρκετή πρωτεΐνη. Τα αγαπημένα της σνακ είναι οι γλυκοπατάτες, τα αβοκάντο και τα φρέσκα φρούτα.

 

JENNIFER ANISTON

Έχει πάντα στο ψυγείο της ωμά κομμένα λαχανικά για να τρώει όποτε θέλει ένα γευστικό σνακ. Συνήθως παίρνει μαζί της μερικά οπουδήποτε πάει και τσιμπολογάει ακόμα και στο μετρό.

 

GAL GADOT

Το αγαπημένο γεύμα της ημέρας για την Wonder Woman είναι το πρωινό το οποίο πάντα περιλαμβάνει αυγά, φρέσκα φρούτα, πράσινα smoothies και αβοκάντο. Φυσικά, ο καφές δεν λείπει από αυτό.



THE ROCK

Η διατροφή του, όπως είναι λογικό, περιλαμβάνει πολλή πρωτεΐνη και συνοδεύει πάντα το γεύμα του με ψητές πατάτες και πράσινη σαλάτα.

 

KATY PERRY

Λατρεύει τα μανιτάρια! Όχι μόνο επειδή είναι υγιεινά αλλά και επειδή, όπως λέει, έχουν υπέροχη γεύση. Συγκεκριμένα, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τρούφες.



SELENA GOMEZ

Έχει εμμονή με το ξύδι και λατρεύει τις πίκλες τόσο ως φαγητό όσο και με τη μορφή χυμού. Όταν δεν έχει χυμό πίκλας, επιλέγει σπιτική λεμονάδα. Επίσης, της αρέσουν πολύ τα μάνγκο.



TAYLOR SWIFT

Τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά και τα αγαπημένα της είναι ο ανανάς, το καρπούζι και οι μαύρες ελιές. Της αρέσει, επίσης, ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι.

 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!