ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

Τρόπος και κόστος αποστολής

To efruit.gr παραδίδει τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την ώρα και ημέρα που έχετε επιλέξει κατά την τοποθέτηση της στο site σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Για τη γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων, το efruit.gr έχει επιλέξει την μεταφορά των προϊόντων με δική του μέριμνα.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιηθεί παράδοση την επόμενη μέρα
  • Πραγματοποιηθεί παράδοση σε προκαθορισμένη ώρα, αν αυτό ζητηθεί

Η συνήθης παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται στο διάστημα της μίας εργάσιμης ημέρας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση, εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα.

Το efruit.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον πελάτη, στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας. Το efruit.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το efruit.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το efruit.gr ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα, εντούτοις ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων μετατίθεται στον πελάτη, μόνο όταν αυτός έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή τους.

 

Τρόποι πληρωμής των προϊόντων

Το efruit.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος:

  • Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα
    (Visa, MasterCard, Maestro, JCB)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “NBG” της Εθνικής Τράπεζας που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος

Εχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

  • Με χρήση PayPal

Κατά τη χρήση του PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στο efruit.gr. Η PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας. Επίσης, μέσω της πλατφόρμας του Paypal, μπορείτε να κάνετε πληρωμές με τις κάρτες Diners & American Express.

  • Με πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημά μας

Το efruit.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από πελάτη με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαφορά.

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!