27 JUNE 2024
Τορτίγιες με χαλούμι και λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. χαλούμι, λεπτοκομμένο
4 κ.σ. γιαούρτι
4 τορτίγιες
1 κ.σ. κόκκινο ξίδι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. ρίγανη
250 γρ. ντοματίνια, λεπτοκομμένα
1/2 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
1 μικρό άνθος μαρουλιού
50 γρ. ελιές καλαμών, κομμένες στα 2, χωρίς το κουκούτσι
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το ξίδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και λίγο πιπέρι και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε τα υπόλοιπα λαχανικά και τις ελιές και ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε τις φέτες χαλούμι για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Απλώνετε το γιαούρτι σε κάθε τορτίγια και γεμίζετε με το τραγανό χαλούμι και τη σαλάτα.
Η τορτίγιες σας είναι έτοιμες. Καλή όρεξη!