ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

19 JULY 2019

Ιταλική πίτσα από καρπούζι

ΥΛΙΚΑ

1 στρογγυλή φέτα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια (3-4 εκ πάχος)

10 λεπτές φέτες προσούτο

10 λεπτές φέτες παρμεζάνα

1 χούφτα ρόκα

ξύδι βαλσάμικο, για γαρνίρισμα

αλάτι και πιπέρι

15 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Προθερμαίνετε μια σχάρα ή ψησταριά. Αφού ζεσταθεί τοποθετήστε τη φέτα καρπουζιού πάνω στη σχάρα για να καραμελώσει, περίπου 2-3 λεπτά.

2

Αναποδογυρίστε το καρπούζι με μια μεγάλη σπάτουλα και ψήστε 2-3 λεπτά και από την άλλη πλευρά.

3

Αφαιρέστε το καρπούζι από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά.

4

Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε πάνω στο καρπούζι την παρμεζάνα, το προσούτο, τη ρόκα και λίγες σταγόνες βαλσάμικου.

5

Κόψτε σε 6 ή 8 κομμάτια πίτσας και σερβίρετε.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!