ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

20 APRIL 2019

Σορμπέ Φράουλας με Μέντα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. φρέσκιες φράουλες

75 γρ. άχνη ζάχαρη

½ λεμόνι στυμένο

6 φύλλα φρέσκια μέντα

190 ΛΕΠΤΑ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
191kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Τοποθετήστε 200 γρ. φράουλες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση, 75 γρ. άχνη ζάχαρη, ½ λεμόνι στυμένο και 6 ψιλοκομμένα φύλλα μέντας στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Αδειάστε το μείγμα σε ένα σκεύος, τοποθετήστε στην κατάψυξη και αφήστε το να παγώσει για 3 ώρες. Κάθε μια ώρα, το βγάζετε από την κατάψυξη, με ένα πιρούνι σπάτε τον πάγο που έχει δημιουργηθεί και επανατοποθετείτε στην κατάψυξη.

3

Πριν το σερβίρισμα, αφήνετε για 10’ στο ψυγείο ώστε να είναι πιο απαλό.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!