ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

31 MARCH 2023

Σαλάτα με ψημένα ρεβίθια και αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ

Για το μαρινάρισμα των ρεβιθιών 

300γρ. ρεβίθια, βρασμένα 

50ml ελαιόλαδο

2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

1 σκελίδα σκόρδο

πιπέρι

αλάτι

 

Για τη σαλάτα 

1 αγγούρι, κομμένο σε φέτες

300γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους

50ml ελαιόλαδο

20ml χυμό λεμόνι

αλάτι

πιπέρι

 

35 ΛΕΠΤΑ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Βάζετε τα βρασμένα ρεβύθια σε ένα ταψάκι και προσθέτετε ελαιόλαδο, γλυκιά πάπρικα, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.

2

Τα βάζετε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 200°C.

3

Μόλις τα βγάλετε από το φούρνο, τα αφήνετε να κρυώσουν.

4

Προσθέτετε αγγούρι σε φέτες, ντοματίνια, αβοκάντο, χυμό λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

5

Ανακατεύετε όλα τα υλικά και σερβίρετε.

6

Η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!