ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

02 JANUARY 2024

Σαλάτα με λάχανο, ρόδι και παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ

900 γρ. λάχανο

50 γρ. αμύγδαλα, κομμένα στα 2 και ψημένα

90 γρ. σπόροι ροδιού

τριμμένη παρμεζάνα

5 κ.σ. ελαιόλαδο

5 κ.σ. χυμός λεμονιού

5 γρ. φρέσκος, ψιλοκομμένος μαϊντανός

αλάτι

μαύρο πιπέρι

25 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μέχρι να ενωθούν.

2

Προσθέτετε το λάχανο και ανακατεύετε μέχρι να επικαλυφθούν εντελώς.

3

Το αφήνετε για τουλάχιστον 20 λεπτά και έως και 4 ώρες πριν το σερβίρετε, ανακατεύοντας περιστασιακά.

4

Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τους σπόρους ροδιού και γαρνίρετε με την τριμμένη παρμεζάνα πριν σερβίρετε.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!