ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

24 DECEMBER 2018

Ψητά λαχανικά για κρέας

ΥΛΙΚΑ

450γρ. μανιτάρια, καθαρισμένα

2 κούπες κουνουπίδι, κομμένο σε μικρότερα κομμάτια

2 κούπες ντοματίνια

12 σκελίδες σκόρδο αποφλοιωμένες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. μυρωδικά (ίσα μέρη από βασιλικό, ρίγανη, δεντρολίβανο και θυμάρι)

Αλάτι και πιπέρι (κατά βούληση)

1 κ.σ. φρεσκοκομμένος μαϊντανός

30 ΛΕΠΤΑ
6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1
87kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

2

Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια και τα λαχανικά. Ραντίστε με ελαιόλαδο και μετά προσθέστε τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατέψτε πολύ καλά.

3

Τοποθετήστε τα λαχανικά σε μία λαμαρίνα και τοποθετήστε τα στο φούρνο. Ψήστε τα για 20 με 30 λεπτά ή μέχρι τα μανιτάρια να “χρυσαφίσουν” ή τα κουνουπίδια να γίνουν τρυφερά (να τρυπιούνται με ένα πιρούνι).

4

Γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό πριν τα σερβίρετε.

5

***Σημείωση: Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μίγμα "ιταλικών" μυρωδικών αναμειγνύοντας βασιλικό, ρίγανη, δεντρολίβανο & θυμάρι.***

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!