ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

12 SEPTEMBER 2022

Avocado Hummus

ΥΛΙΚΑ

3/4 φλ. ρεβύθια

2 ώριμα αβοκάντο

1/3 φλ. ταχίνι

1/4 φλ. χυμό λεμονιού

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

flakes από καυτερές πιπεριές

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1/4 κ.γ. κύμινο

αλάτι

15 ΛΕΠΤΑ
7 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Στραγγίζουμε τα ρεβύθια, τα ρίχνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε τόσο νερό ώστε να τα υπερκαλύπτει κατά 10 εκ.

2

Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

3

Σουρώνουμε τα ρεβύθια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

4

Προσθέτετε στο μπολ το αβοκάντο, το ταχίνι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το κύμινο και προσθέτετε αλάτι.

5

Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αποκτήσουν μια κρεμώδη υφή.

6

Τοποθετείτε το μίγμα μέσα σε ένα μπολ και γαρνίρετε με κόλιανδρο και flakes καυτερής πιπεριάς.

7

Ραντίζετε με λίγο επιπλέον λάδι, αν το επιθυμείτε.

8

Το hummus σας είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!