ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ (0)
Δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Αθηνα & τον Πειραια

16 DECEMBER 2022

Buddha Bowl

ΥΛΙΚΑ

1/2 φλ. ελαιόλαδο

1 σκόρδο

1 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

2 κ.σ. νερό

1/2 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. πιπέρι

1 φλ. ρύζι, βρασμένο

1 φλ. κόκκινο λάχανο

1 φλ. καρότο

1/2 αβοκάντο

1 φλυτζάνι ντοματίνια

1 φλ. κομματάκια τηγανιτού κοτόπουλου με μυρωδικά

1/2 φλ. χλωρό κρεμμύδι

 

50 ΛΕΠΤΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 3
0kcal

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Κόβουμε στη μέση το σκόρδο και το τοποτετούμε τα δύο κομμάτια του αναποδογυρισμένα, μέσα στο μπολ με το λάδι. Ψήνουμε στους 170°C για 40'.

2

Αδειάζουμε το περιεχόμενο του σκόρδου μέσα σε μια πρέσα σκόρδου και το πιέζουμε, ώστε να λιώσει και το ρίχνουμε μέσα σε ένα μπολ.

3

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, νερό, αλάτι, πιπέρι και το λάδι που χρησιμοποιήσαμε.

4

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το ρύζι και το απλώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια βάση.

5

Πάνω στο ρύζι, τοποθετούμε το κόκκινο λάχανο, το καρότο, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το τηγανιτό κοτόπουλο και το κρεμμύδι.

6

Περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάξαμε.

7

Το buddha bowl μας είναι έτοιμο.

8

Καλή όρεξη!

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!